Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


onsdag 23 september 2015

NÖJD - ONÖJD - NÖJD

Medan det går bra för vissa, går det lite sämre för andra !
Lunchträning i trädgården. Ambitionsnivån var hög. La ut en rallybana (nkl) som vi fick från kursen sist och hade tänkt ta den i 3 sektioner. Men hann inte mer än börja förrän jag kände att Semla och jag befann oss i helt olika världar. Kontakt - va e de ? Måste jag ha det, sa Semla ! Efter en stund beslöt jag mig för att bryta och ta uppe henne på altanen och istället ta ner Rejs för att träna på den nya belöningspunkten, vilket gick riktigt bra.

***
Efter jobbet fick vi besök av en vän/bekant som utbildar sig till hundpsykolog och som behövde en "projekthund". "Projektet" = Rejs - går ut på att få hunden som i dagsläget inte kommer på inkallning vid störning (exempelvis andra hundar) göra det efter projekttidens slut !
Det blev en liten trevlig stund med intervju och några övningar.
Bonus blev en liten microstund med klickerintro. för Semla, som hon anammade förvånansvärt bra. Jag kände mig väldigt inspirerad och förhoppningsfull särskilt med tanke på hennes ointresse för kontakt i förmiddags vid lunchpasset.

Efter tack och hej, åkte vovvarna o jag iväg till klubben och tog en liten promenad i mörkret.
Herregud vilken respons de nyköpta ledreflexhalsbanden fick. Blått till pojken och rosa till flickan, här kör vi INTE på några könsneutrala färger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar