Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 25 januari 2015

SKÖNA SÖNDAG

Dagens FB 1:a
Rejs & jag tackar för en som vanligt trevl. o härlig dag med hundträn. tillsammans med delar av "hundgänget".

Dagens FB 2:a Riktigt duktig idag, trots att bena var (som alltid) fulla av spring.
Dagens FB 3:e Nu är vi snart på G igen ... upp och nicka, sockerdricka !
Dagens FB 4:e
Då var en trän.tävl.kväll till ända nyttigt o med många aha'n bara att träna vidare med div. störn.
PS - Rejs INTE med på platsen !


 ***
Idag var det min tur att vela - skulle jag fråga kompisen Kia om hon ville följa med på en långpromenad i det fina vintervädret eller skulle jag åka upp till Råhult för att träffa delar av "hundgänget" för en stunds träning. Det blev det senare alternativet ...

Under den inledande promenaden som Rejs och gjorde, mötte vi både Lasse och Monika som var på väg tillbaka efter ha lagt sina spår. När vi kom tillbaka blev det en stunds tjöta innan dom sedan gick sina spår och medan dom var iväg och spårade, tränade Rejs och jag linjetag/dirigering. Gick verkligen kanonbra.
Eftersom vi senare skulle iväg till ridhuset och träna lydnad - ikväll träningstävling - tyckte jag det räckte med en lättsam träning och nöjde mig därmed efter det lilla jaktträn.passet.

Efter en stunds avkoppling hemma med fika och nygjorda negerbollar, var det dax för avfärd mot ridhuset.

Efter lottningen körde vi igång med gruppmomenten (vilka jag avstod från) och därefter lydnaden, där Rejs och jag hade startnummer ett. Tanken var att bara köra linförighet, inkallning och enbart överlämnandet av app.bocken + transporter.
Tog lärdom (hoppas jag) av vad som som inträffade. Fick en stor aha-upplevelse, Rejs blev nämligen påverkad (vilket jag inte trodde) av de som agerade funktionärer och publik, men blev särskilt störd av de som kom och gick genom manegedörren ... det blev alldeles för stor störning.
Men det positiva som jag tar med mig var att han satt lugnt och stilla medan "tävl.led." kom och överlämnade apportbocken (gjorde inte mer än så)

Efter att alla hade genomfört sina program/moment var vi alla så genomfrusna att vi relativt snabbt tackade varandra för att åka hem till stugvärmen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar