Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


lördag 10 januari 2015

EN STORMIG DAG

Dagens 1:a FB 
Vad gör väl det att Özets täcke är alldeles för stort, när man ändå kan stjäla mattes apelsin ...
***
I ett skitväder, först snöblandat regn som sen gick över till regn, åkte vi till Lerums BK för en stunds träning tillsammans med "hundgänget".
Inledde med en promenad i skogen, innan vi körde ett litet lydn.pass på en genomblaskig plan. Kanske inte så mycket "ordning & reda" men desto mer glädjefullt och väldigt bra följsamhet. Rejs "plöjde" sig igenom det blöta underlaget bestående av snöblask, utan att bry sig det minsta.

Väl hemma hade han fortfarande Özets g:a täcke - som är alldeles för stort - på sig. Första gången som han hade täcke på sig och jag blev positivt överraskad att han inte hade försökt bita och slita i det när han satt i bilen medan jag var i klubbhuset, Verkade dock något besvärad när han rörde sig, men tror mest det var för att han blev ett stort vindfång, eftersom det hade börjat blåsa rätt rejält. För när han sen fick tag på apelsinen som jag råkade tappa, när jag skulle ta upp nycklarna ur fickan, då minsann var han inte det minsta besvärad.

Dagens 2:a FB
Skönt att vi hann (även om det hann bli mörkt) med en runda runt Prästtjärn medan det "bara" blåste kraftigt ... tillskillnad mot NU ... hua vad det friskar i !
***
I avvaktan på att stormen skulle ta fart på allvar, passade vi på att åka till Prästtjärn och tog oss en promenad runt spåret. Trodde faktiskt att vi skulle få spåret för oss själva, då det både började bli mörkt och blåste ganska friskt. Men ack vad jag bedrog mig, vi mötte flera löpare och gick ikapp en barnfamilj med hund, vilket Rejs hade aviserat låååååångt innan .....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar