Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 18 januari 2015

RIDHUSTRÄNING

Dagens FB
Kan ta att jag höll på att frysa fingrarna av mig (glömde handskar), eftersom lilleman och jag hade en riktigt bra stund tillsammans i ridhuset ikväll, med lagom stor störning !

***
Åkte lite tidigare till lydn.träningen ikväll, för att vi skulle få ridhuset för oss själva en kvart innan de andra skulle anlända. Träningen gick riktigt bra, särskilt fotgåendet/följsamheten på rakorna. När sen Malin med Nessi stegade in och körde framförgående, passade vi på att träna lite passivitet vid sidan om. Avslutade med ett kort pass med kontakt och följsamhet med Main o Nessi som störning, vilket inte är så lätt när man vill ha koll o heter Rejs. Men det blev allt bättre och jag avslutade när det gick som bäst ... heja mig ! Åkte sen hem efter en stunds "tjöta" med dom som sen kom - Malin med Mara och Susanne med Toker (?). Inte särskilt stort tryck på kvällens träning alltså !

Och på tal om frusna fingrar, så blev jag senare i kväll påmind om att ett par handskar (mina "upphittade") låg och väntade på mig ett stycke därifrån ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar