Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


fredag 7 februari 2014

LILLÖZET

Redan dom gamla grekerna … nä, skämt åt sido … men redan tidigt i somras, tog våra valpfunderingar fart på allvar och efter en del turer och hit och dit, blev det till slut som vi allra mest önskade, nämligen en valp efter Özets pappa Twist och fina Märta.

Men vägen dit var lite krokig. Först fick vi det inte helt oväntade beskedet att vi blev utan valp – på grund av flera själ, främst att det bara föddes två pojkar (av 6st) och att intresset var stort. Sen en kväll när Özet o jag hade kommit hem från vår lydn.träning låg där ett meddelande från Agrosofens kennel, som ville att jag skulle ringa upp. Ett återbud, gjorde att VI plötsligt stod på tur ! I mitten på mars kommer vi att åka för att hämta hem lillözet.

Alltså, Özet kommer att få fullt upp en tid framöver och få en bror att fostra och ta hand om, vilket vi tror han kommer lyckas bra med ! Men som jag tidigare nämnt grusas denna glädjen med tanke på vad vi nu går igenom gällande Özet och hoppas verkligen han blir frisk och pallar för vad det innebär med en påfrestande lillebror ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar