Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


måndag 3 februari 2014

en helt OVANLIG kväll

Tänkte att det kunde vara bra att skingra alla negativa tankar i huvudet och åka upp till klubben för en stunds träning. Sagt och gjort ! Tänkte ... NU ska jag minsann inte komma för tidigt, utan vänta in Lasse som ju brukar komma lite senare än jag. Men då, när jag med Lena i örat (telefonen) kom upp till appellplan, möttes jag av både Lasse och Sune som var på väg DÄRIFRÅN ... VA ? Tyyyyypiskt när jag hade dröjt mig kvar hemma, innan jag pillrade mig iväg ! Medan vi stod där och språkade en stund, såg vi en stor svart hund, vara på väg in på andra sidan av plan, men vi hann inte se mer än siluetten av den, förrän den drogs tillbaka ... och försvann. VA - vad nu då, vart tog dom vägen ? Vi såg ett ljussken från en trolig pannlampa, mellan grenverket inne i skogen. Hhummm ... skumt !

När Lasse och Sune tillslut gick sin väg, kändes det helt plötsligt väldigt ensligt och öde ... och där skulle vi - mitt lille ÖZ & jag - träna i vår ensamhet ! Tänkte ... tror jag ställer ryggan ganska nära "hemåt" och håller mig på den sidan av planen ... det känns tryggt ! Jag kände att jag var betydligt mer högljudd än vanligt ... BRAAAAAA ÖZET ... DUKTIG KILLE ... VAD DUKTIG DU ÄR osv. Det gick alltså ganska bra. 
Trots att Özet var väldigt snusig i mellanåt, så fick vi alltid till ett bra avslut vid varje moment - FF - position - hopp/sitt - fjärr och till sist lite skick mot/runt den stora konen !

När vi sen lämnade planen, för att återgå till bilen, blickade jag bakåt för att se om nån sökte sig in på plan ... men icke ! Samtidigt som jag nästan hade kommit ner till gamla stallet, såg jag ett par lyktor (bil) komma bakom mig - vi steg åt sidan och lät den passera. Tänkte : va, vad har han pysslat med så här sent (ca 20.15) ? Tänkte lite skadeglatt vidare ... få se nu om han har nyckel till vägbommen vid stallet ... men se det hade han. Jag hann precis fram innan han satte sig i bilen och passade på att fråga honom om han hade en stor svart hund ? VA - sa han, och såg ut som en skjutbana i ansiktet ... kanske för att jag riktade min pannlampa rätt i hans ansikte (förlåt) Nej, svarade han ... ok, sa jag och gav honom en kort förklaring till frågan. Aha ... nej, jag ("skogskille") har varit längst ner vid Maderna (sjö) och jobbat ! Han åkte vidare och jag gick för att släcka belysningen på appellplan. Tänkte samtidigt som jag släckte : om du med hunden är kvar däruppe nu, så lär det blir mörkt ... KABOOMM ... så var belysningen släckt och vi åkte hem - punkt slut !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar