Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


lördag 5 januari 2013

MY DOG

Nä, inte ville väl jag stiga upp i ottan för att ställa mig vid utställningsringen för att se raser jag inte alls är road av … bestämde därför träff med Christina vid senare klockslag, för att därefter leta upp Susanne och Britt (+ S’s kompis Marie o senare Stina)

Efter hej och presentation av de som inte kände varandra innan, stannade vi en stund vid freestyle-ringen. Därefter blev vi alla fikasugna och med Nils-Rune Larsson pratandes i bakgrunden, med sin grova Göteborgska, fortsatte vi sen att kolla på lydnadsuppvisningar med  ??? talangtrupp.
Innan Christina skulle åka hem och dom andra lyssnade på ??? tog vi oss ett varv runt rastorget. Jag stannade till vid tollarmontern och fick en liten ”chatt” med makarna Osterloh, medan Christ. fastnade i goldenmontern.

När jag sen ”vinkat” av Christ. och Sus. tog plats på läktarna inför coachningen med/av Fredrik Steen, fortsatte Britt o jag för att kolla in Heelwork-to-music-uppvisn. med Anja  Christiansen/Quinn (EM-vinnare) för att sen återvända till Susanne och Fredrik … ha ha !
Susanne prövar hur det står till med Fredrik Steens kunskaper !!!

Och sist men inte minst, blev det även tid för en stunds shopping, innan jag senare drog mig hemåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar