Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


onsdag 30 januari 2013

LYDN.TRÄN. på GBG HUNDARENA 3

Jag som totalt tappade både självkänsla och sugen efter helgen för A.Kjernholm, tänkte nu inför kvällens lydn.trän. tillbaka på Ditte och hennes förmaningar att HA KUL tillsammans ...
- Nu jävlar Özet ska vi ha kul ... och framför allt få din matte att åter tycka det är kul !

  • Engagemang + direkt fotgående - övade på att ge honom belöning direkt vid/efter ingången ... vilket är svårt att få in tajmingen på ...
  • Raka sättanden (att vara förberedd inför halterna) blev bättre och bättre ...
  • Ingångar - märker att han även HÄR har börjat slarva - tycker mig se ett mönster här ... är det kanske därför han även slarvar i sättandet vid ff ?
  • Kryp - med hjälp av targetpinnen - tror detta börjar bli favoritmomentet ... även om han blir fort trött och då börjar slarva - gäller att sluta när det går som bäst !
  • Apportering - trä - (hålla fast) - app. i munnen resp. app. liggandes mellan oss - kallade in - vände mig om när Ö. var på ingående - tog imot honom och app. med ryggen och min arm utsträckt mot honom - gick riktigt bra !
                                      - metall - "lekfullt" enbart för att han ska känna sig bekväm att ha den i munnen ... tänker redan NU hur jag ska få honom att hålla i en tungapp. !!!!! han som är slapp i greppet !
 
Jag var nöjd med kvällen och tyckte jag hade lyckats med planen, att framförallt se till att ÖZET tyckte det var KUL och därmed JAG oxå ... VI hade verkligen kul TILLSAMMANS !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar