Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 2 september 2012

SÖKTRÄNING - LERUMS BK

Efter lite om och men, för egen del – pga att jag av nån anledn. inte fått nån mailbekräft. om trän. skulle bli av eller ej – begav vi oss iväg till Lerums BK för dagens träning i ett lätt duggregn varvat med uppbehåll. Terrängen var lättsprungen, medan vegetationen bestod av ganska tät lövskog.

Idag var vi en styrka på 5 st - Britt, Karin, Lena (tollare) jag själv och Git som anlände ca en timme senare.
Özet och jag ut som tvåa, med Karin och Lena som figgar. Körde sju skick, med start och slut hos Karin. Tanken var att köra bara dykupper - förutom något enstaka skick, där det sluttade för mkt nedåt. Tackvare den täta vegetationen blev dykupperna ganska otydliga och diffusa – i mitt tycke – perfekta ! Oavsett han såg (hans signaler är som sagt lite svåra att tyda) dykupperna eller ej, så körde han på som han aldrig gjort annat – raka fina skick, bra framslag (fortf. med mig mötandes) bra påvis, bra ”fotgående” tillbaka … bra tempo rakt igenom utan att mattas av.

När vi sen på lydnadsplanen, skulle hjälpa Git (ska tävla nästa helg) grusades tyvärr mitt lyckorus något, då jag (vi) råkade ut för Gits häftiga temperament, pga att jag, som skulle agera tävlingsledare, inte riktigt fattat hur det skulle gå till. Jag måste säga att det hade varit uppskattat om de – erfarna – som stod bredvid, hade ”ryckt in” och varit behjälpliga, dels för min egen skull, men främst för Gits skull.
Men efter en liten konversation på FB känns det nu OK och ”no hard feelings” …

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar