Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


lördag 4 december 2021

HÄRKESHULT

Skönt väder idag, betydligt mildare (några - grader bara) än de senaste dagarnas kyla. Vi hade ju "spårat" (pulsat i snön) efter torsdagens runda och trots nattens snöfall (ca 5cm?) var det därför betydligt lättare att gå idag, även om det var helt igensnöat på sina ställen där det var öppet. Det är tur att man ”känner sin skog” och vet var stigen går ….

Kvällsaktivitet - körde ett kongsök före maten (3 gömmor) och ett efter (4 gömmor) - en av gömmorna var i skåpet, vilket uppenbarligen var supersvårt. Rejs "flummade" runt jättemycket, även om jag förstod att han kände, men inte kunde lokalisera gömman, då han stannade till och kollade mot gömman ett flertal gånger. 

Samma sak gjorde Semla även om hon hittade den något fortare, hon är ju högre och var närmare gömman och längre ifrån all fågelmat, som jag tror var en bidragande orsak till att Rejs hade så svårt. Rejs var tvungen att ställa sig på lådorna för att komma upp till gömman för att kunna markera nära.

Sammanfattning: Rejs, som ju har sitt heta temperament emot sig och hade som vanligt lite ”oroliga” markeringar. Han släpper lätt pga att han blir lite osäker när han inte får bekräftelse fort nog, medan Semla är lugn och metodisk i sitt sökande och har stadiga fina markeringar. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar