Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


tisdag 16 februari 2021

LYDNADSTRÄN. - Lemmingvallen

Träffade Karin och Samba för en stunds lydnadsträning idag och platsen var Lemmingvallens grus.

Jag la som vanligt fokus på REJS ljudande i fotgåendet, men även med att ”sänka förväntan” i fjärren, från div. olika ställen - staket, fotbollsmål och en sladdningssläde. Körde också sidförflyttningar och ställande under gång. Hade inlett med rutan, men struntade i den eftersom targetplattan gled iväg på snön ...

Med SEMLA hade jag tänkt fokusera på apporteringen, men det gick så där, hon tröttnade redan efter ett par "försök". Rutan gick mkt bättre, än med Rejs. Fotgåendet gick utmärkt, sen minns jag inte riktigt mer vad vi gjorde.




*

En bild som får symbolisera alla känsloyttringar under kvällens lopp ...
HAR INTE MED DAGENS TRÄFF MED KARIN ATT GÖRA ...

Ack ja, så tråkigt när en vänskap får ett drastiskt slut, efter ett simpelt "missförstånd", som jag själv iof var boven till, då jag hade uttryckt mig med ett av Ingmar Stenmarks berömda citat, som jag själv tyckte var roligt och trodde skulle uppskattas. Men till min stora förvåning hade det uppfattats som aggressivt och nedvärderande, vilket jag blev väldigt ledsen för. Tyvärr har jag inte fått någon bekräftelse på min ursäkt och förklaring gällande hur ledsen jag var/ÄR att dom/HON tog det så. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar