Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 28 augusti 2016

MÅN.-SÖN. 22 – 28 aug.

Sammanfattning
I veckan har det varit tunt med träning. Bara ett misslyckat trädgårdspass med krypträn. då han blev stressad av en boll som låg på trappräcket som han riktade sitt intresse mot. Utöver det misslyckade kryppasset, har vi mest ägnat oss åt andra övningar i trädgården, som tex. trädklättring. Semla överraskade nämligen att på helt eget initiativ, plötsligt hoppa upp i äppleträdet.

I veckan gick starten för en av höstens tävlingslydnadskurser (den andra är inomhus i Kilanda), denna gången på hemmaklubben Partille bk, för vår guru Monica Henricsson.

 
Helgen inleddes på lördagen med ett lydnadspass tillsammans med Karin/Samba. Var så nöjd med sprattelgubbens prestation (ny plan o miljö). Från att först vara superspeedad, lugnade han sig efter en stund (fotgå./runda/app.+ vila i bilen) o gick sen kanonbra - t.o.m. med den "arrangerade" störningen (Karin rörde sig runt - bakom resp. framför).

Veckan avslutades med ett besök på Bruks & IPO SM som gick i Borås. Fick uppleva många duktiga ekipage och extra roligt är det ju när ett av ekipagen är en känning, som dessutom gjorde superbra ifrån sig på sin SM-debut = 9:a. Tillsammans med bästa ressällskapet Monica H. och många bekanta ansikten blev det en supertrevlig dag och avrundning på veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar