Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


fredag 1 januari 2016

NYÅRSDAGEN

Tack och lov att gårdagen fortlöpte så bra, t.o.m. mycket bättre än vad vi vågat hoppats på.
Att Rejs skulle vara lugn anade vi nog, men visste ju att Semla skulle få det jobbigt vilket hon iof oxå fick, men fixade det ändå riktigt bra med hjälp av mjukosttuben (räkor)

Idag åkte vi till ”missionshuset” i Floda och gick en runda i en alldeles tyst och stum skog, känns verkligen kusligt med tystnaden särskilt som man vet orsaken.

Körde några apporteringar när vi kommit tillbaka till bilen.
Inledde med lite jaktfot med störning, fortsatte sen med både med markering och linjetag (inkl, vänd om/fokusera om). Därefter åkte vi hemåt.

***
Senare på kvällen hände det som man är helt oförberedd på, nämligen det att det bränns av ett jättefyrverkeri i ens närhet - nu var det en granne 3-4 hus ifrån oss, som även sköt värsta bombardemanget på nyårsafton.

Jag blev så jäkla upprörd, gick på - av ilska - darrande ben ner mot "förövarna" för att spana in (utan hund förstås) vilka som hade skjutit. Helt 100:a kan man ju aldrig vara, men det mesta lutade ändå mot just det rosa huset, där de nyinflyttade ............. bor, say no more ! Hela deras garageinfart var full av boxar och tårtor mm. Jag var (nästan) övertygad om att jag skulle ta ett snack med dom dagen efter ... Men nu blev det inte så - värsta ilskan hade ebbat ut och jag kände nog att det skulle vara verkningslöst med tanke på dom glina som bor där ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar