Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


måndag 2 maj 2011

MER ÖZ I BENA ÄN I KNOPPEN

Ikväll var vi på PBK och tränade lydnad med brukssökscirkeln. Özet var inte riktigt "med i matchen" - han var mer intresserad av att antingen nosa i gräset eller efter att fått en boll som belöning - för ibland gjorde han sig faktiskt förtjänt av den - springa iväg med bollen, för att sen släppa den och ta fart mot dom andra på plan, bl.a. ett gäng som trän. rallylydnad. Visserligen lyckades jag bryta honom varje gång - men hans race var något irriterande !

Tror att hans beteende beror på att han var trött efter helgens övningar och inte orkade koncentrera sig.

Vi skippade sista ½ timman och tog oss en härlig promenad i skogen. Kvällen var kall och vindstilla och Özet vädrade (älgtätt omr.) otroligt mycket, men Özet var riktigt lydig och skötte sig utmärkt. Förutom vid ett tillfälle då han lommade iväg med bestämda steg, med mig springande i hasorna ... precis när jag hade hunnit ifatt honom, såg jag vad som hade dragit - några benrester från ett - troligen - rådjur.

Ojdå, det var tusan vad tiden går när man sitter här och skriver ... klockan redan snart 24. Nu sussa ... God Natt ... men först OBOY och hönökaka :-)

1 kommentar: