Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


torsdag 6 januari 2022

AGILITEAM

Hade inte stora förhoppningar inför dagens inomhusträning tillsammans med Karin och Lena, med tanke på Rejs senaste speedande och ljudande, men blev/var så jäkla nöjd med båda dogsens träning idag …

REJS 

* Fotgående - började med att Rejs ljudade högt inför starten - men efter en inledning med ett antal starter (utan att starta!) då ljudandet blev bättre, men dock fortfarande med lite ljud. Tänkte att jag inte kan hålla på FÖR mycket, då det leder till frustration som i sin tur leder till ÄNNU MER ljud. Började därför med fotgående (1-3-1), MEN avslutade INNAN sista minuten var slut, då han gick så jäkla bra (duktig matte, som slutade när det gick som bäst)

* Hopp/sitt - apell - (inte LIGG som i rutan) - först en test, utgångspunkt med Rejs sittandes bakom hindret, utan att kommendera "sitt" - sen hopp/sitt enl. appellmomentet - satt som en smäck.

* Lägg u.g. - 

* Kryp - 

SEMLA

Fotgående -

Hopp stå - 

Hoopers -

Som avslutning testade jag en liten hoopers "light rundbana”, vilket hon tyckte var kul och var riktigt duktig. Utmaningen var/är att kunna handla henne på avstånd. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar