Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


lördag 29 januari 2022

HEMMASKOGEN - SEMLA

Visste ju efter div. varningar att det skulle bli storm (döpt till Malik), så vi startade dagen med att först göra några ärenden (Inet, Toyota, nytt bastuaggregat) innan promenad med dogsen.  

Hade kommit överrens att hundarna skulle få ensamtid, med var och en av oss. Jag tog Semla och gick en sväng i hemmaskogen (har ju bara en bil, än så länge), medan T. o Rejs åkte till Råhult, där jag i efterhand hörde av en fb-vän, att ett träd hade blåst omkull och spärrat vägen (fick hjälp av Ekåsen) en timme efter T. hade lämnat platsen.

I hemmaskogen var det uppenbarligen var läääänge sen jag gick, stigarna hade fått helt nya dragningar på sina ställen och vid utsiktplatsen hade trädbeståndet vuxit så man knappt såg över (bl.a mot Östra sj.). I och försig ösregnade det ju, vilket inte gjorde sikten bättre förstås.Vi var genomblöta vid hemkomsten och Semla var jättetrött, tror hon blev trött av att ha blivit blöt och kall.

Under eftermiddagen ökade vinden och under hela kvällen stormade det riktigt ordentligt, men vad det verkar så har Göteborgsregionen klarat sig bättre än Halland och Skåne, där det tydligen har varit över orkanstyrka i byarna ...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar