Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 24 maj 2020

BRUKSSÖK (härrydaskylten)

Härrydaskylten Idag blev det en dag i sökskogen - nu hade det hunnit gå en månad sen sist. Jag var lite moloken pga den dåliga väderprognosen, som visade regn, regn och åter regn. Men var samtidigt glad åt att träffa gänget igen, särskilt som en del var väldigt länge sedan jag träffade.

I startorning : Jonna - Monika - Jag - Johan - Åsa Rejs o jag startade som 3:a och hade Jonna och Åsa som figgar, medan Lena stigade. Hade grusvägen som stig, körde 6 skick, var av 3:e tomt och 5:e med dykupp.
1:a vä.
2:a hö.
3:e tomt - över, bakom en kulle - jag borde nog låtit honom jobba några sekunder till innan jag ropade.
4:e - i mkt djupt blåbärsris - vid 1:a skicket var han nästan framme (ett par meter) vid figgen, innan han vände och kom tillbaka - skickade om och fick träff.
5:e - dykupp
6:e - i lådan - Rejs tyckte lådan var rolig och spännande och hade lite svårt att slita sig därifrån efter markeringen - figgen (J.) hade av någon anledn. lagt sig utanför lådan vid påviset.
 
Sammantaget gick passet kanon, bortsett från att han blev något frågande vid de två sista påvisen, men sprang raskt vidare efter att jag hade sjussat på honom lite lätt.

Avslutade med en liten chatt vid bilarna, innan hemfärden. Alla var överrens om att det hade varit en toppentrevlig dag och allas hundar hade gått som tåget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar