Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 9 december 2018

SLAKTAVFALL o LYDN.TRÄNING

Före min hallbokning för lite inomhusträning, var planen en härlig skospromenad. Av den härliga promenaden blev det en tråkigt kopplad skogspromend ... även för Rejs pga dumpat slaktavfall ...
Till de som engagerade sig efter mitt inlägg på FB, svarade jag efter att jag i min tur hade fått svar från min fråga till kommunen : ”att slaktavfall från jakt är tillåtet att lämna detta ute i naturen. Jaktlagen hanterar normalt skjutet vilt som så att de gömmer undan inälvorna i närheten av skottplatsen. Övrigt slaktavfall bär de ut en bra bit i skogen där rävar och grisar tar hand om det på ett par dagar. Den här tiden på året är slaktavfall efter jakt en god närings- och energikälla för flera olika djur och kommer väl till nytta. Ansvaret för att detta hanteras korrekt ligger på jägarna.” .... + lite ytterligare info. !


  • Rejs

Fotgående med fokus (godisregn) att få bort ljudandet - hopp (ut) - kryp - ställande u.g.

  • Semla 

Fokus på stadga. Hade bl.a. tänkt köra slalom, men ven fan orkar lyfta ner det helt ensam, och inte heller orkade jag dra ut hindrena från sitt skrymsle ... lite irriterande :-( Sammanfattningsvis var båda hundarna fantastiskt duktiga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar