Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 26 februari 2017

MÅN.- SÖN. 20 feb. - 26 feb.

Jobbade och tränade (F&S) och Tommy fortsatte sitt pensionärsliv. Denna veckan blev det mycket TV-sittande och koll på skid-VM. I övrigt blev det som vanligt umgänge och promenader med hundarna, oftast ensam, men en och annan gång tillsammans med Ola och plattnosarna.

I början (21/2) av veckan skänkte vi vårt älskade ÖZ en tanke, då han skulle fyllt 8 år, om inte den där jävla sjukdomen gjort slut på honom ... vårt älskade lille ÖZ, vi saknar dig så.

När veckan började lida mot sitt slut fick jag ett infall och hyrde hallen på Alfa för en stunds lydnadsträning. Rejs – fotg. (het o ljudade) – ställande u.g. (blir allt bättre) – runda konen (utställda stolar fick agera störn.- utmärkt) – apportering = trä + metall (bra, men han vänder runt innan han greppar, oavsett från vilket håll han kommer) Semla – fotgående (ok, men snusig i pauserna) – konskick (kanon) – ordförståelse = target/sitt, ligg, stå (ok, men lite svårt, sa hon)

Vid fredagsfrukosten fick jag en liten ”sätta i halsen-attack” med lite rinnande näsa - obs, ur ena näsborren - som följd, som vidareutvecklades till en rena rama förkylningstäppa. Men det som var så konstigt – men så skönt – var att snorandet var som bortblåst på lördagsmorgonen och därför kunde även jag åka till Fjärås för att få massage på förmiddagen. Rejs fick sig ett 10min. jaktfotspass i skogen bakom huset, medan Tommy fick sin behandling.
Efter fika och hejdå, åkte vi hem för att byta om och därefter dra till golfbanan för en runda, som inkluderade några linjetag för Rejs del. Gjorde det dock för svårt, får backa lite för att få tillbaka rakheten och säkerheten. Väl hemma igen, smakade det extra bra med fika och smulpaj med frysens sista blåbär.

Lördagens snöfall övergick på natten i regn, gôtt att vakna dagen efter och se att snön hade regnat bort. Trots att det var lite disigt o trist väder, upplevde man det inte, utan det blev en riktigt härlig promenad, med lite stoppsign./dirigeringsträn. för Rejs och några sökövningar för Semlas del.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar