Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 19 februari 2017

MÅN.- SÖN. 13 feb. - 19 feb.

Hände inte så mycket i veckan, Tommy går hemma och smakar på pensionslivet och jag har åter kommit igång med min egen träning, vilket känns bra.

Mitten av veckan for hela lilla familjen till Alfa för ett träningspass. Verkligen roligt när Tommy följde med och extra roligt var när han själv körde med Semla - följsamhet och tasstarget. Gick jättebra. Trots att Rejs var något hetare än man kan önska, så gick det ganska bra ändå. Det som gick sämst var fotgåendet, där han trummade på lite väl frejdigt. Men både ställandet och krypandet gick riktigt bra – kanske var det tackvare att vi körde krypet det sista vi gjorde – då han hade börjat ”mattas” något – som gjorde att det gick så pass bra.
Sen kom helgen och vi (Rejs, Semla o jag) träffade Karin o Samba för en liten spårintro.- fFrån mig, som kanske inte är den vassaste i den ”grenen” … men Karin snappade nog upp nåt i alla fall … haha !
Delade upp Rejs träning (jaktträn.) i två etapper – i etapp I körde vi drygt 10 min. jaktfot och etapp II ägnade vi åt markeringar. Avslutade med att Semla fick ett spår som kanske (minns inte) hade legat kanske i nån timme eller så. Där i mellan hade Samba fått testa sina första spår, även hans pass delade vi upp i två omgångar.

Senare for vi in till stan för en bit mat på Vivaldi tillsammans med Peter o Gun, för att sen dra vidare till Lorensbergsteatern och Galenskaparna. Kan säga att det nog var det roligaste jag/vi sett på år och dar. Dom var verkligen i sitt esse – särskilt Knut Agnred, som var helt loss.

Avslutade veckan med en promenad i en disig men rofylld skog, med efterföljande app.trän. för Rejs o ett utmanande spår för Semla – dom var riktigt duktiga båda två.


Matte in action - bättre att förekomma än att förekommas ... bättre att springa ut o mota "Olle" (Rejs) i grind, innan han får nys på "Pelle" (främmande hund) som rör sig en bit ifrån oss ... ... men Rejs var så upptagen av sitt arbete att han inte hade märkt något, utan tog stoppet som en pause i övningen ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar