Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


måndag 23 maj 2016

TÄVLINGSLYDNADSKURS Nol

Upp som en sol ner som en pannkaka !!! Ja, vad ska man säga efter kvällens lydn.kurs ? Ny miljö, en tittig o okoncentrerad Rejs gjorde att den eftersträvade goa känslan aldrig infann sig. Men såklart, några småååå guldkorn fanns det ju ... om man grävde ... ikväll får man glädjas åt det lilla.

Kedjning och stationsträning stod på schemat. Som kedjn. hade jag valt linförighet och apport. x 2.
Testade en ingång där vi gick en liten lov innan vi kom fram till "tävlingsledaren", där syftet var att han skulle få en möjlighet att "titta av sig" ... men just idag var iaf inte det rätt modell, för han fortsatte att titta och var ofokuserad under hela linförigheten. Vid apporteringen, sprang han runt och lattjade utan att vilja komma in ... Andra omgångens linförighet gick något bättre, vilket även apporteringen gjorde.
Stationerna bestod av "IPO"/app.-ingång (bra), inkallning (stack till app.bockarna - andra försöket gick bra), fjärr (bra, särskilt med tanke på att det var första gången nån - Monica - stod bakom) och kryp (bra, går så sakterligen framåt).

Avslutade med platsliggning (3min. - jättebra) och budföring (hade säkert blivit bra, om det inte vore för att han inte ville släppa Monica, pga att han var helt fixerad av där Sunday hade suttit innan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar