Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


måndag 11 april 2016

NOSEWORK KURSAVSLUTN. / LYDN.KURS START

Denna dagen blev allt bättre ju längre den led ... den avslutades med kursavslutn. på noseworken, för att sen åka med ilfart till kursstarten i lydn. med bästa gänget 😊 Han blev faktiskt lite trött o slocknade ganska snart direkt efter hemkomsten lille Rejset.

***
Noseworken En trän.tävling hade riggats. Allt - behållarsöket, utomhussöket (4st lastpallar) fordonsöket (cykel) gick utomhus på den grusade parkeringsplatsen, förutom inomhussöket (2st) förstås.
Rejs var jätteduktig, men jag blev lite ledsen för Rejs skull, då han hade markerat FYRA ggr på en liten STEN mitt på den grusade ytan vid utomhussöket. VAAA ??? och jag som trodde han fastnat vid en kisse- eller oljefläck eller liknande. Hade ingen som helst aning om att "gömman" kunde/fick ligga så !
De två gömmorna vid inomhussöket klarade han snabbt och effektivt, men jag fick i efterhand svar på varför Rejs envetet hade återkommit två gånger till ett ställe – högt upp på en vägg (stod på bakbenen) – där fanns nämligen en kvarglömd doftburk/ask.

Efter noseworken for vi som sagt till lydnadskursens första gång. Dom hade precis inlett med första ekipaget. Rejs och jag gick ut som 3:a och körde : Fotgående – "tyngre" steg ! Apportering – bra App.ingång – ngt snett sittade - jobba på det

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar