Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


onsdag 8 juli 2015

RÖNTGEN

Hade ingen aaaaaning om att det var såååå lätt att frisera hundöron med en effileringssax ! Kommer hädanefter vara en fröjd att frisera Rejs öron ! Måste ju se representativ ut vid det stundande vet.besöket ... hihi !

***
Precis när jag tagit in hundarna från trädgården efter en stunds rastning o röj, fullständigt öppnade himlen sig. Då var det skönt att kura en stund i soffan innan vi skulle åka iväg o röntga Rejs höfter o armbågar.


Allt gick strålande på kliniken. Med en skötsam pöjk, iklädd sina snygga nyfriserade öron, tågade vi ut till bilen, där en glad Semla väntade - äntligen kommer ni ! Jag kände mig ganska lättad, då resultatet från bilderna iaf verkade se bra ut, men förstås, ska inte ta ut nåt i förskott, inte ropa hej än ... så nu väntar man smått oroligt på slutbeskedet. En trevlig liten bonus var att tjejen som tog hand om oss och utförde själva röntgen visade sig vara en tjej som vi har tränat lite jaktapportering tillsammans med - det var kul :-)
 
***
Det är vid skogspromenaden, i regn, i kuperad terräng, med en Semla som har ”myror i brallan”, som ständigt bjuder upp till lek, till en Rejs som fick ”förhållningsorder” att hålla sig lugn efter eftermiddagens sedering (HD-röntgen), som man inser att LUGGEN har blivit för lång …

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar