Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


lördag 4 april 2015

PÅSKAFTON

Dagens FB
Nu sjunker vi alla ner efter en härlig dag, som inleddes med lydn.trän. med Rejs och miljöträn. med Semla på Lerums bk, vidare liten påsklunch hos mamma tills. m. bröderna m. våra resp. o nu avslutningsvis en skogsprom. GLAD PÅSK ALLA !



***
Åkte på förmiddagen till Lerums bk för att framför allt Rejs skulle få sig ett lydnadspass, gäller att passa på att utnyttja kompisar under den nu pågående "störningsprocessen".

Inledde först med "hundstörning", då två ekipage tränade själva - gick hyfsat bra. Fick sen hjälp från fyra kompisar som agerade störning - uppställda i "fyrkant" så vi kunde passera dom kors och tvärs. Tyckte Rejs jobbade på även här ganska bra. Avslutade med att vi fick hjälp med framförgåendet/framåtsändandet. Har ju liksom fastnat i fokuset (blicken) framåt och har inte lyckats få till det förlösande att han ska börja gå framåt, vilket var just det som Helene sa kunde hända om man körde för länge med fokuset framåt, när hon gästade oss i somras på Monicakursen. Men nu kör jag vidare med det jag lärde (på samma sätt som jag lärde in med Özet) och får vi se om det kommer lossna.

Även Semla fick en stunds träning, men iform av miljöträning. Vi cirkulerde lite bland både hundar (ett fåtal) och folk. Lät Semla hälsa på en del av kompisarna och vara med när vi stod och pratade. 

Väl hemma lämnade jag/vi två trötta och nöjda hundar och åkte till mamma för att äta en gemensam påsklunch tillsammans med brorsorna och våra respektive. När vi sen var tillbaka tog vi en gemensam skogspromenad uppe vid klubben. Efter det kände vi alla oss så nöjda och kunde njuta av kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar