Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


lördag 25 april 2015

LJUNGSLÄTT

Dagens FB
Kanonbra jaktapp.trän. idag, bl.a. med störning i form av lugn o trygg Snobben ...
Tack för idag med både hjälp och inspiration !

***


Rejs o jag körde INTE vatten, utan vi körde markeringar (S. som kastare) tvärs över ängen (grytan/gropen) som gick gick riktigt bra, sånär som den allra första, där han velade och inte riktigt visste vad han skulle göra. Men sen när han väl komihåg - javisst ja, det var ju det här jag skulle göra - så gick det som på räls !

Men det mest positiva var ändå att han inte alls lät sig påverkas av att Snobben (golden) stod ett par meter, snett bakom tillsammans med sin matte. Sen att även Rassel (labb) med matte kom allt närmare (ej planerat o stannade på ca 10 meters avstånd) var extra bonus.

Efter fika och en stunds tjöta, gick de andra iväg för att lägga ut ett sök, medan jag stannade och tränade linjetag med matskålar, vilket gick kanonbra. Trodde att han kanske skulle springa efter de andra, då jag riktade ett av linjetagen åt just det hållet där dom hade försvunnit. Men icke och inte heller brydde han sig om en löpare, som visserligen inte sprang förbi (han gick) men ändå. Det kom även en bil som parkerade vid våra bilar och när killen klev ur bilen och hejade, trodde jag att Rejs inte skulle kunna motstå frestelsen att springa och hälsa. Men han satt kvar där jag hade lämnat honom, när jag hade gått ut för att fylla på matskålen.
Måste säga att jag var lite stolt över honom ... duktig vovve :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar