Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


torsdag 18 april 2013

BRUKSCIRKELN


Utomhussäsongen har nu pågått i ca tre veckor, bl.a. med den återkommande brukscirkeln, men nytt för i år är att den allmänna träningen (i år på månd.) har haft nypremiär, efter att ha legat i träda i många år. Minns tydligt när jag i Özets valp/ungdom, åkte till klubben full av förväntan, i tron att det fortfarande skulle se ut som på Majkies tid, då de allmänna träningarna var välbesökta. Men ack nej, stod där och blickade över en tom appellplan och precis så blev det också just ikväll, men då med regn som största anledning skulle jag tro !

Men vad då – hunden måste ju ändå ut och ”få sitt”. Jag tänkte att jag inledder därför med en promenad innan ett kort lydnadspass lite senare. Efter en längre promenad (i ett härligt lätt vårregn) än beräknat, återkom vi 1 ½ timme senare till appellplan och vinkade hejdå till en av cirkeldeltagarna, som tydligen hade ”kastat in handuken” och precis skulle gå och då var klockan ”bara” 20.00 !

Vi körde bara lite FF och hopp/sitt, innan vi sen åkte hem. Özet var väldigt ojämn – ena stunden gick han som en klocka, andra stunden smet han iväg och förlorade sig totalt i nån doft, både PÅ plan och vid sidan om. Sammantaget var han MKT snusig, vilket han förövrigt varit den sista tiden – löptikar månne ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar