Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 5 november 2023

SJUK - FALLOLYCKA

Kraftlös och svag, efter gårdagens illamående/kräkningar, med ben som inte bar mig, ramlade jag handlöst i morse, med våldsam ryggsmärta (kotkompression?) som följd. Minns inte riktigt vad som hände (svimmade?) och skrämd av att jag kände mig så svag att jag inte lyckades ta mig upp vid dom första två försöken - hade ingen kraft i armarna när jag skulle skjuta ifrån. Blev liggandes på golvet, utan att veta vad jag skulle ta mig till. Men till slut lyckades jag dra mig upp, med hjälp av handtaget på en av garderobsdörrarna. 

Ensam med hundarna, Tommy är ju i Spanien o golfar. Räddaren i nöden blev Ola, som kommer att hjälpa mig med hundarna hela veckan. 

MEN innan vi kom så långt - kruxet var att jag ju måste ner en våning, för att låsa upp ytterdörren och innan jag lyckades med det var ett företag - hade fruktansvärt ont. Varje gång jag försökte ta mig till badrummet för att hämta värktabletterna höll jag på att svimma, men till slut lyckades jag trots allt ta mig till dit och fick i mig tabletter och efter ytterligare nån timme kunde jag ta mig ner för att låsa upp. Låste snabbt upp, in i köket och norpade åt mig en brödbit (inte en chans att jag kunde smöra), stapplade därefter upp för trappan och "slängde" mig på sängen där jag kunde pusta ut - äntligen kunde jag få i mig lite "mat" i form av vatten och bröd ...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar