Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


torsdag 30 november 2023

BOCKEMOSSSEN ISTÄLLET FÖR PUDELDATE

Tommy skulle idag ta med Blossa på Rejs och hans promenad och därför hade vi bestämt att vi skulle byta bilar, eftersom min bil har dubbelbur. Jag och Semla skulle träffa "pudeldamerna" för en stunds inomhusträning. Tommy hade precis kört upp sin bil på gatan och jag hoppade in och vred om startnyckeln och ingenting hände - bilen var stendöd - Tommy försökte, men bilen var fortfarande stendöd. 


Jag missade ju första träningstillfället pga att jag precis då hade ramlat och skadad ryggen och var nu tvungen att säga återbud ännu en gång. Surt sa räven - har ju betalat för tre gånger och har redan missat två (inkl. idag) av dom!

Blev en tur till Bockemossen t&r istället och det är när man har ont i ryggen och är rädd för att halka, som man märker att hunden inte kan gå i koppel. Hon blir helt galen i alla hundars dofter när man går runt kvarteren hemmavid - blev riktigt irriterad på henne, då hon drog och stretade. Såklart irritationen mest berodde på att jag var rädd att halka i snön och att hon nog tyckte jag gick ovanligt långsamt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar