Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


onsdag 4 september 2019

AGILITYKURS

Fjärde september och jag sänder pappa en tanke – han hade nämligen blivit 98 år idag, om han hade levat – älskade pappa
Ikväll skulle jag igentligen på “tjejträff” med kompisarna, men hade beslutat mig för att stå över, då jag kände/känner mig så trött efter den senaste tiden.

Enl. väderrapporten skulle det regna hela kvällen, vilket det också gjorde.
Alltså blev det en blöt agilitykurs ikväll, en del hundar var mer påverkade av regnet än andra. Semla tyckte INTE om regnet och hade sämre fart än vad hon brukar, men duktig ändå och gjorde vad hon skulle ...

Mia hade idag byggt en bana och meningen var att vi skulle köra hela på en gång. Jag beslutade mig för att förenkla på ett ställe, istället för att ”runda”. Efter vi hade kört vårt första lopp tyckte Mia att vi skulle förenkla på ytterligare ett ställe, vilket gjorde att vi fick riktigt bra flyt och därmed högre fart.

Sen pausade vi och körde hela banan ännu en gång. Ville pröva en ”ny” handling på ett ställe, vilket var ett bra beslut, det gick som smort. I övrigt sprang vi resterande delen av banan (hela banan) på ett riktigt bra sätt – hörde frökens uppmuntrande braaa medan vi sprang och det var ju peppande.
Sedan åkte jag vägen om Amerikakolonin för att Rejs skulle få en liten promenad innan hemfärd + att jag vill att tiden skulle gå för att jag ville undvika att vara hemma när en påstridig COM.hem-försäljare sa att han skulle återkomma, trots att jag hade försökt avfärda honom. Men vad hjälpte det, han kom senare ändå … till och med TVÅ GÅNGER under kvällen, men det hade han inget för, för jag öppnade inte – ORKA !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar