Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 1 september 2019

AGILITYKURS - ale bk

Idag gick agilitykursen (kl.1-2) på Ale bk med instr. Linda Dahlman av stapeln. En kurs som igentligen var meningen att gå som en helgkurs, men som ändrades till 2 tillfällen med ett par veckors mellanrum istället.

I em-gruppen var vi 4st, medan dom på fm var 5 st.
Vår grupp bestod av, en Bichon havanais, en Sheltie, en Kooikerhondje (som vi gick viltspårskurs tills. med) och Semla.

Började med en presentation och sen banvandrade vi en bana med 22 hinder (inkl 2 tunnlar o slalom) och därefter gick vi den gemensamt och fick säga hur vi tänkt och varför. Vi var på VÄLDIGT olika nivåer, men det var inget som påverkade Semla och mig – alla ekipage fick individuell coachning utifrån vår egen nivå. Delade upp banan i 3 sektioner – nr.1-10, 10-17, 15-22 – innan slutligen körde hela banan.

Semla o jag fick testa olika handlingsalternativ, men kontentan var ändå att jag själv (oftast ) hade valt den ”bästa” handlingen som passade oss bäst. Linda tog vid ett tillfälle t.o.m. tiden på två olika alt. på handlingsalt., för att vi skulle se vilken väg vi tjänade mest tid på. Kan säga att jag själv var trött när vi till slut skulle ta hela banan, medan Semla skötte sig med den äran – hon var SÅ duktig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar