Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 11 september 2016

MÅN.- SÖN. 5 - 11 sept.

Ännu en vecka med strålande väder, i mitten av veckan med nästan tropiskt värme, t.o.m. på natten. Hade varit skönt om det inte varit för den höga luftfuktigheten och att vissa dagar var tryckande. 

Inledde veckan med att köra nosework – behållarsök – kartonger resp. lerkrukor. Gick utmärkt om det inte vore för att jag först hade glömt att skruva av locket på doftasken på kartongsöket. = insättning på ”idiotkontot” !

I veckan körde även Semlas rallykurs (komb. forts./avanc.) på Ale bk igång. Instr. Anna och Marie-Louise. Körde bl.a. - följsamhet – ”backa” – ”jaga handen” – stå istället för sitt – två raka skyltsammansättn.”.
Dagen efter, blev det träning i trädgården. Semla - rally förstås - stå i allmänhet – tex. stå istället för sitt. Rejs - fokus på ställande u.g. (kommenderade med låg röst) – kryp (hetsade i början, innan det blev bättre allt eftersom) – genomgående var jag superlugn, tyst och kommenderade med låg röst.

Helgen gick i jaktens tecken – ena dagen (innan jag for in till Sskog’n för att titta på kör-SM) - vattenträning – markeringar i skogen (fokus, vänd, fokusera om) som gick så jäkla bra. Var så glad. Rundade av helgen med närsöksarbete (svåra - under mossa, under granrishög)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar