Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 18 mars 2012

BRUKSSÖK – BLOMMASKOG

Mulet, men gôtt vårväder ca 7-8+grader – bra ruta, om det inte vore för den enormt leriga ”stigen” som gick längst en ”traktorväg” - terrängen bra – blandskog (täta granbestånd på sina ställen) med områden med blöt grön mossa.

Åkte efter Lenas vägbeskrivn. genom Brunstorp. Bra beskrivn. men mycket längre en väntat., trodde jag åkt fel – både före och efter den g:a skolan. Efter att ha åkt i en evighet på den leriga ”skogsvägen”, var jag säker på att jag kört fel och var på väg att vända, precis när jag såg bilarna … där det var lerigare än lerigast !
När jag efter framkomsten hade rastat Özet och skulle försöka få honom att hoppa tillbaka in i bilen utan att han själv skulle behöva trampa i gjyttjan och gegga ner sig … halkade han på kofångaren och skvätte ner HELA bilen invändigt ! Och vips såg det ut som vi hade en dalmatiner i bilen …
6 st – Git, Britt, Malin, Susanne (med sin fina flat Toker) och jag. Roligt att träffa vår ”gamla” instruktör Susanne igen.

Jag figge åt Nessa och Toker, som gick sist. Özet och jag gick ut som 2:a och Malin och Susanne låg figgar. Vi körde 6 slag. Git var med vid första skicket – försökte utan ”dykup” pga att det var väl tät veg. och att vi  kunde utnyttja vinden, men Özet ringade in vid de två första skicken utan att för den sakens skulle hitta Malin. – Men för jössenamn, använd näsan pôjk, sa Git … - Jaja, sa Özet och hittade sin figge vid 3:e skicket ! Resterande skick gick hyfsat, fick dock göra om ett skick och anv. ett ”tjo” vid ett annat. Påvisen var alldeles utmärkta, medan ingångarna/återgången (till stigen) gick lite sämre, MEN helt OK när jag mötte honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar