Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 26 september 2021

AGILITYCIRKEL

Lite avensjuk på flera av våra hundvänner som varit ute och tävlat i helgen. Skulle ju också vilja det, men så speedad som Rejs varit under sommaren, har jag ju förstått att det inte varit/är nån idé. Jaja, får väl se hur jag lyckas med att få Rejs att tagga ner i fotgåendet, ja, önskvärt vore om han lugnade ner sig ett par hekto i ALLT. 

Inledde förmiddagen med agilitycirkeln. Ingen hade med nån bana, men ett par kloka deltagare (J. o M.), hittade på två kombinatioener - en ganska klurig bana (12st) och en som främjade fart (10st?), inkl. slalom. 

Semla var så duktig och var riktigt taggad, hon t.o.m. ville t.o.m. tjuvstarta några gånger. Vi körde 3 lopp i varje kombination, såg att Semla mattades något, men inte alls så trött som hon brukar bli.

På eftermiddagen blev det en tur på 9-håls banan tillsammans med maken. Efter hemkomsten fick Rejs ett litet ”tråkfotgående” i trg’n -  duktig, gick bara en 1-minutare MED godis, därefter ca 3 minuter utan godis, han stretade nästan inte alls framåt. Tänkte ge Semla ett litet app.pass och det blev verkligen ett LITET pass, då hon var jättetrött och ganska ofokuserad - bröt alltså. 

Avrundade denna härliga dag med pizza och efter det, äppelkaka med knäcktäcke. 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar