Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


torsdag 29 augusti 2019

TRÄNA "GÅ FINT" .. inte en dag för tidigt!

Fortfarande känning av divertiklarna/tarmfickorna, även om det är mycket bättre I måndags då det var besvärligt. Försöker fortfarande tänka på vad jag äter, promenerar (stimulerar tarmarna) och vilar, gör alltså inte så många knop.

Idag blev det en runda vid H-hult och efter halva sträckan (uppe på höjden) horde jag hundskall nere vid sjön. Svårt att veta VAR exakt i från skallet kom – tänkte, jag orkar inte, jag vänder strax innan det börjar gå nerför mot sjön, men väl där hörde jag inget och gissade att hundar och människor lämnat platsen.

På tillbakavägen så tränade jag på att försöka få Rejs att “gå fint i koppel till vardags” (bättre sent än aldrig, men han är ju bara 5,5år .. haha), vilket vi började med nån vecka efter vi kom hem från Fagersta/Grejsland. Tycker faktiskt det börjar ge resultat, dock så länge det inte uppstår hundmöte eller liknande. Fick idén från Susanne, som tog över honom för att försöka få honom att gå lugnare under en av våra gemensamma promenader, dock utan att lyckas alls. Störningen naturligtvis alldeles för stor, men det sporrade ändå mig till att försöka på hemmaplan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar