Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


onsdag 28 augusti 2019

LÅNGDRAGET

När jag vaknade i morse så var jag visserligen något bättre i magen (divertiklarna/tarmfickorna) men hade ändå ont och kände mig allmänt olustig. Det verkar vara mera långdraget än vad det brukar och funderade därför på hur jag skulle göra med jobbet resten av veckan. Skulle ju hålla föredrag om årets vår-och sommarblommor på avdelingsmötet på fredag, men insåg att jag skulle få svårt att få till power-pointen under em under morgondagen och hur kul skulle det vara att stå där med olustig mage. Så jag tänkte att det kanske trots allt var bättre att vara hemma och kurera mig resten av veckan. 

Ordination motion (stimulans för tarmarna) och med hundar som måste ut så passer det ju bra – en promenad om dagen, är bra för magen.

Vid 13-tiden kom det in ett hiskeligt åskoväder. Fönstrena skallrade av åsksmällarna, jag gick ner på undervåningen (ngt mer dämpat där) och satte på TV’n och radion på hög volym och hoppades att inte något blixtnedslag skulle slå ut apparaterna. I det läget kändes det väldigt bra att vara hemma – för hundarnas skull. Rejs dock lugn som en filbunke och låg och sov, medan Semla inte tyckte det var direkt mysigt precis, men var inte rädd, utan låg och betraktade ovädret ... Det var först på eftermidagen vi kom ut och gick en liten sväng vid “röda huset” och senare på kvällen började det klarna upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar