Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


onsdag 2 augusti 2017

SEMESTERN RULLAR PÅ

Idag – på semesterns tredje dag, kändes det riktigt bra – jag låg och sov till runt kl.10 – gött !

En stunds altanhäng, innan Tommy kom hem från golfen (ja, han spelar i mellanåt ganska ofta) Efter sedvanlig fika åkte vi till Råhult, för först en promenad och sen lite apporteringsträning för Rejsen.
När vi kom till bilen stod där en polisbil som ”spärrade” vägen och bad oss vänta, för dom skulle köra en övning med en av sina hundar – malle. Vi ”stoppade” våra hundar i bilen och väntade. Jag trodde Rejs skulle föra ett jäkla liv, men det var Semla som skällde när mallen hoppade ut ur polisbilen. När polishunden + förare hade fångat boven var det fritt fram för oss, vi körde fram till den lilla ängen där också poliserna stod. Rejs fick sina markeringar medan 4:a av poliserna stod vid sina bilar och slängde en blick på oss. Jäkla bra störning för både mig och Rejs, som vi både fixade kanonbra – apporteringen gick som en dans.
 
Väl hemma igen, fick Semla köra lite slalom, med husse som ”motivation” – gick så där – men avslutade kanon.
Tog inte kompisens FB-komentar på allvar häromdagen – ”hon (Semla) tröttnar – inte mkt till utmaning för henne” – men nu har jag faktiskt funderat och kanske har kompisen rätt !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar