Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


tisdag 29 augusti 2017

GENOMBROTT

På lunchrasten blev det ett kort litet träningspass på klubben.
Inledde med Semla, som jag testade "hemskegungan" med. JAG var på vägen fram till gungan föst lite tveksam till om jag verkligen skulle testa utan att ha nån medhjälpare. Men samtidigt tänkte jag att det kanske är bra om jag är ensam, då det ju är jag själv som vet vilket tryck resp. hjälp och stöttning hon behöver. Och döm av min förvåning, det gick JÄTTEBRA. Från att först hoppat av, fortsatte hon de andra gångerna med en korvbit som "lockbete" utan större problem. De två sista gångerna lät jag till och med brädan "dunsa" i marken lite lätt. Kändes som vi verkligen gjorde ett genombrott när det gäller gungan idag.

Rejs fick sig en genomgång av först och främst fotgåendet, men även "sitt under marsch" (halt med "runda") och fjärr (från sitt till ligg). Precis som igår var han laddad och ljudade inledningsvis, men lugnade ner sig allt eftersom. Samtidigt som vi körde vårt pass klipptes gräset, men Rejs lät sig inte störas det minsta, vilket han ju inte heller gjorde under gårdagens lydnadspass då en robotgräsklippare körde runt på planen.

På kvällen träffade vi arbetskamraten och hennes vovve Noah, för att jag skulle försöka hjälpa till med lite aktiveringsövningr. Körde först lite jaktapporterng med Rejs - några kombinationer av markeringar, innan jag avslutningsvis visade ett "närsök" med tennisbollar. Sen körde vi Noah och sist Semla, som jag visade några övningar med - bl.a. både tass-och nostarget, runda och slalom mellan benen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar