Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


tisdag 27 december 2022

HÄRKESHULT l:a tjärnen

Väldigt blåsigt idag, vilket iof nte kändes av alls i skogen, men därimot var det jättehöga vattenflöden efter gårdagens och nattens regnade. 

Den ursprungliga planen var att gå vid kvarnhjulet, men då det stod ett par bilar där tänkte jag om och körde bort till lilla tjärnen.

Kopplade upp Rejs strax innan "polisvändplatsen" (där polisen brukar parkera för att träna sina hundar). När vi väl var framme, kunde jag konstatera att där inga poliser fanns. Kände skönt, och kunde avslappnat gå ner mot mot vattendraget, nedanför vägen, men vi hann inte mer än ca 100 m, då jag såg en polisbil komma körandes och strax därefter även en piketbil. Såg att dom såg oss och fortsatte ner till vattendraget och gick sedan en liten omväg tillbaka, för att inte hundarna (mest Rejs) skulle behöva konfronteras med polishundarna. När vi hade återkommit till stigen, såg jag att poliserna fortfarande inte tagit ut sina hundar ur bilarna och när vi fått ut ett hyfsat avstånd, kände jag att jag vågade släppa Rejs igen. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar