Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


tisdag 12 april 2022

PARADISET

Idag tog vi en tur i Paradiset. Der brukar oftast vara lugnt på hundmötesfronten, man möter sällan folk överhuvudtaget. Då terrängen är ganska kuperad, tror vi faktiskt att folk i allmänhet väljer bort att gå här. 

MEN ... idag ... 

Tur att man har en säker inkallning på Rejs ... iallafall UTAN störning (haha)

Hade tur idag, som lyckades förekomma Rejs, genom att kalla in honom INNAN han fick syn på en matte som kom gående på stigen med sin (kopplade) hund, en bra bit framför oss. Dom drog sig undan djupare in i skogen, för hunden som verkade vara nån blandning rottweiler/labrador, visade sig vara reaktiv och "aggresiv"? Phu! 

Hade just kopplat upp Rejs, när vi åter stötte på rottisekipaget, som kom från andra hållet. Vi drog benen efter oss lite, så dom skulle hinna undan, så den sista km innan återkomsten till bilen blev lugn. 

När jag framåt kvällen hade slagit mig till ro, ryckte jag plötsligt till när jag kom på att jag glömt av dagens start på nybörjar agilitykursen (jag hjälpinstr.) - SÅ skämmigt! Men efter att bett om ursäkt, förstod jag att det hade gått bra ändå = M.T var ju oxå hjälpintr. (vi ska dela på hjälpuppg.=jag tar de 3 sista tillfällena)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar