Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 5 januari 2014

MY DOG

Nu är jul och nyårshelgerna till enda, vilket även mina dagar på trettondagshelgens My Dog-mässa  är. I dagarna två, har jag tillsammans med vänner tillbringat min tid kryssandes bland en massa folk, hundar, montrar, läktare, caféer och prylar.
Kl. 09.00 körde Malin in på gatan och och ställde bilen, för hoppa in i min, för vidare färd och upphämtning av Anette och Kristin. Fulla av iver, pratandes i mun på varandra (Anette och jag hade inte träffats på evigheter) betalade vi för ”dubbelbiljett” och intog ”scenen”.

Inledde lördagens morgon med att kolla in freestylen och IPO’n och återfann lite senare mina kompisar mfl. vid dobermannringen. 
Enda manliga deltagaren i startfältet !
Även en tax kan ! Roligt med "uddaraser".
Gled omkring  bland div. utställningsringar, ibland ensam, ibland med kamraterna. Gjorde ett kort svep bland rasmontrarna, inga bekanta i tollarmontern, men träffade desto fler andra hundbekanta. Tittade på både agility- och lydn.uppvisningar.
Lydnadsuppvisning
Lydnadsuppvisning
En stunds rundvandring bland koppel, dynor, foder mm. men utan att öppna plånboken. Avslutade som sig bör på läktarna för att se dagens finaler.
Åhhh en Beagle :-)
Hela ringen full av veteraner !

Söndagen inleddes vid tollarringen, medan kompisarna gick för att kolla in sin lista med raser. Efter en stunds minglande bland div. utställare och en koll bland rasmontrarna, återförenades jag med kompisarna igen. Fikade och fortsatte minglandet tillsammans. Skiljdes igen. Jag besökte mopsringen, för att ”givetvis” missa kompisens ställande av sin Unni, då hon i tuff konkurrens tyvärr ”missade” sitt sista cert. Precis som under gårdagen, träffade jag under dagen, ytterligare en massa vänner.
Fikapause
Shopping
Sammanstrålade åter med kompisarna. Shopping – men till skillnad från gårdagen, åkte nu kortet upp och ner ett antal gånger. Avslutade på läktarna med bl.a. Best in Show. 

Var så nöjda och glada när vi vandrade tillbaka till bilen för hemfärd. Som gjort för att bli en tradition konstaterade vi !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar