Fullt ÖZ


VÄLKOMMEN ATT FÖLJA MED PÅ REJS & SEMLAS ÖDEN OCH ÄVENTYR


söndag 7 juli 2013

BRUKSSÖK - eskilsbyvägen

Det har inte blivit så tätt mellan sökträningarna denna säsongen. Men idag, kanske den hittills hetaste dagen, blev det iaf av. Att det skulle ta styggt på Özet anade jag inte då ... Parkerade alldeles intill rutan. Varierande terräng, med mkt mossa och vattendrag på vä.sida och bl.a. flera bergspartier (både stora och små) på hö.sidan.
I startordn. Git, Aneta, jag och Britt.
8 slag, med Britt o Aneta som figgar o Git stigade.

3 tomt
5 (Britt)
7 ”grottan” (Git)
8 granarna (Aneta)

Det blev väl inte den mest ultimata träningen, varken prestationsmässigt eller vädermässigt. Fick göra en del omskick då han avvek från "linjen" och vid inkallandet strulade han en del och agerade "kan själv" liksom !
Tror att Özet drabbades av nån form av värmeslag. Efter sista slaget och när godisbelöningen var slut, vältrade han sig ner i det lilla vatten han hittade, för att kyla ner sig, vilket han normalt  a l d r i g  annars gör. Han var oxå helt utslagen resten av dagen och hela kvällen. 
Det är svårt det där, att veta hur mycket ens hund tål. Även om jag märker att Özet mattas något, kämpar och ångar han på och verkar inte känna av värmen när han väl jobbar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar